Back to top

MDS (Managed Document Solutions)

Η λύση «KYOCERA MDS» (Managed Document Solutions) αποτελεί την τέλεια επιλογή κάθε επιχείρησης, για την πιο αποτελεσματική, οικονομική και φιλική διαχείριση των εκτυπωτικών της μηχανών και της συνολικής διαχείρισης των παραγόμενων εγγράφων της. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη λύση, που βελτιστοποιεί ολόκληρη την λειτουργία μιας επιχείρησης.

Η KYOCERA είναι ο τέλειος συνεργάτης, για να σας εξασφαλίσει με τις λύσεις που προσφέρει μία πιο αποδοτική, οικονομική και φιλική προς το περιβάλλον παραγωγή εγγράφων. Η KYOCEA σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση που βελτιστοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία εκτύπωσης, αλλά και διάφορες άλλες ροές εργασίας που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη παραγωγικότητα του προσωπικού.

Επιπροσθέτως, μέσω του γρήγορου Help Desk και της απομακρυσμένης παρακολούθησης, σας εξασφαλίζουμε κορυφαία υποστήριξη. Το KYOCERA MDS δεν είναι μόνο για μεγάλες εταιρείες. Οι υπηρεσίες της διαχείρισης εκτυπώσεων είναι και για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η διαχείριση εκτυπώσεων KYOCERA MDS θα σας βοηθήσει να επιτύχετε σημαντική μείωση του κόστους και στην εταιρεία σας.

 

Kyocera MDS φάσεις

Οι λύσεις MDS της KYOCERA βελτιστοποιούν το περιβάλλον εργασίας σας σε πέντε ευέλικτες, προσεκτικά σχεδιασμένες φάσεις. Προσαρμοσμένη στο μέγεθος και τις μοναδικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας, η διαδικασία ξεκινά με τον εντοπισμό αδύναμων σημείων στην τρέχουσα υποδομή σας, προτού εφαρμοστούν customized λύσεις, για την επίτευξη μείωσης κόστους και βελτίωσης των συνεχών επιδόσεων.

1. Φάση αξιολόγησης

Λεπτομερής ανάλυση δεδομένων για την τρέχουσα παραγωγή εγγράφων. Παρέχεται μια έκθεση που επισημαίνει κομβικά σημεία για τη μείωση των εκτυπώσεων, σε αντιστοιχία με τη βελτίωση της ροής εργασίας και τις μειωμένες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αυτό περιλαμβάνει μια αξιολόγηση ολόκληρου του εκτυπωτικού στόλου σας, αλλά και έλεγχο των εκτυπωμένων εγγράφων. Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένες μετρήσεις, η φάση αξιολόγησής μας επισημαίνει όλους τους τομείς της σπατάλης και της χαμηλής παραγωγικότητας στον οργανισμό σας. Το αποτέλεσμα  δείχνουν ακριβώς πού μπορούν να εξοικονομηθούν χρήματα και να βελτιστοποιηθούν οι διαδικασίες.

Στο πλαίσιο της αξιολόγησης, αναλύουμε τους ακόλουθους βασικούς τομείς:

Οικονομικά: Κατανόηση ακριβώς του πού δαπανώνται τα χρήματα.

Συσκευές & αναλώσιμα: Η αποδοτικότητα, η καταλληλόλητα και το κόστος συντήρησής τους.

Ροές εργασίας: Μπορεί να βελτιωθεί η παραγωγικότητα μέσω ευφυέστερου λογισμικού.

Έγγραφα: Πόσο αποτελεσματικά και με ασφάλεια εκτυπώνονται, αποθηκεύονται, διαχειρίζονται και διανέμονται.

Περιβαλλοντικές επιπτώσεις: Από πού μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια

2. Φάση σχεδιασμού

Η φάση σχεδιασμού διαμορφώνεται βάσει της επιχείρησή σας και με γνώμονα το μέγεθός και τον προϋπολογισμό της, οροθετούνται οι στόχοι και οι απαιτήσεις απόδοσης. Η λύση  θα επιφέρει τον ιδανικό συνδυασμό εκτυπωτή, λογισμικού και ανάπτυξης διαδικασιών για τη δημιουργία της μέγιστης απόδοσης της επένδυσης.

• Σχεδιασμός λύσεων: Με ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο λογισμικού, βελτιώνουμε τις ροές εργασιών, τον έλεγχο του συστήματος, την αποδοτικότητα των πόρων και την ασφάλεια των εγγράφων.

• Σχεδιασμός εκτυπωτικού στόλου: Προτείνουμε τις πιο κατάλληλες συσκευές και αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση και εγκατάσταση αποσκοπώντας στην βέλτιστη παραγωγικότητα των χρηστών.

3. Φάση υλοποίησης

Η επαγγελματική διαχείριση έργων και οι τεχνικοί υψηλής εξειδίκευσης εξασφαλίζουν την ελάχιστη διακοπή - από την εγκατάσταση μέχρι την εκπαίδευση των χρηστών.

Η προτεραιότητά μας κατά την υλοποίηση είναι να έχουμε το μικρότερο αντίκτυπο στην καθημερινή σας επιχείρηση - ελαχιστοποιώντας το χρόνο διακοπής των εργασιών. Γι 'αυτό η εφαρμογή εποπτεύεται από μια επαγγελματική ομάδα διαχείρισης έργων και πραγματοποιείται από τεχνικούς και μηχανικούς υψηλής εξειδίκευσης.

4. Φάση διαχείρισης

Η υπηρεσία διαχείρισης των αλλαγών βοηθά να απλοποιήσετε τη χρήση της λύσης για να αυξήσετε την παραγωγικότητα των τελικών χρηστών και την ικανοποίηση σας με τις σύγχρονες τεχνικές μεθοδολογίας, για να διασφαλίσετε ότι τα οφέλη της KYOCERA MDS πραγματοποιούνται γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η απρόσκοπτη συντήρηση και υποστήριξη υποστηρίζει όλα όσα χρειάζεστε. Περιλαμβάνει αυτόματη αναπλήρωση αναλωσίμων. Η υπηρεσία διαχείρισης μας δεσμεύεται να παρέχει βελτιστοποιημένες επιδόσεις, αξιοπιστία και οικονομία. Με μια σειρά επιτόπιων και απομακρυσμένων δυνατοτήτων υποστήριξης, φροντίζουμε για ολόκληρη την υποδομή εγγράφων σας, διατηρώντας τις ροές εργασίας σε κορυφαία επίπεδα και φροντίζοντας για χρονοβόρα καθημερινή διαχείριση.

• Συντήρηση του στόλου: Πλήρη πακέτα υπηρεσιών για μέγιστο χρόνο λειτουργίας

• Απομακρυσμένη παρακολούθηση: Παροχή προορατικής υποστήριξης

• Αυτόματη ανανέωση των αναλωσίμων: Εξοικονόμηση χρόνου και χρόνου αναμονής

• Εξατομικευμένη υποστήριξη υλικού και λογισμικού: Απομακρυσμένες ή επιτόπιες ομάδες πληροφορικής για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και αξιοπιστίας

• Τακτικές αναθεωρήσεις απόδοσης: Οι επαφές πρόσωπο με πρόσωπο και οι εκθέσεις ακριβούς διαχείρισης πληροφοριών (ΜΜ) με ακρίβεια διασφαλίζουν την πλήρη ικανοποίησή σας

5. Φάση βελτιστοποίησης

Συνεχής βελτίωση του εκτυπώσιμου σας περιβάλλοντος - βελτιστοποιημένη μέσω συνεχών αξιολογήσεων, εκθέσεων και διαβουλεύσεων. Με βάση τα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί, μια ολοκληρωμένη διαχείριση των αποτελεσμάτων

Οι εκτυπωτές Kyocera και τα πολύ-λειτουργικά μηχανήματα (MFPs) προσφέρουν οικονομικά και οικολογικά οφέλη. Οι Υπηρεσίες MDS μπορούν να βελτιστοποιήσουν ολόκληρη τη ροή εργασιών σας - βελτιστοποιώντας την απόδοση εκτύπωσης, συρρικνώνοντας το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα, ενώ επιτρέπει στο ΙΤ σας να επικεντρωθεί στις κύριες ευθύνες του. Οι εκτυπωτές, τα φωτοαντιγραφικά και οι πολυλειτουργικές συσκευές KYOCERA είναι γνωστοί για την εξαιρετική αξιοπιστία και οικονομία τους.

 

Scroll to top